Ada

Over Ada

Onbegrepen, al zo lang.
Ik zou niet weten hoe ik mijzelf zou moeten omschrijven. Ik voel mezelf onbegrepen en daar kan ik best mee leven. Het is nu alleen wel de hoogste tijd dat ik weer aan mijzelf ga denken en hoop dat ik iemand kan vinden die me wel kan begrijpen.
Ik heb een dochter van 15 jaar en ik ben 35 jaar. Ja echt... Ook dat is een van de redenen dat ik soms scheef aan gekeken word. Het is niet makkelijk geweest, maar de liefde voor mijn dochter heeft mij alles doen overwinnen.
Ik heb er veel voor aan de kant gezet en uitgesteld en wil nu weer wat tijd aan mezelf gunnen. Ik hoop dan ook op een leuke man, die eerlijk is en weet wat romantiek is. Dat heb ik namelijk erg gemist in mijn leven. Ik zit niet aan een leeftijd gebonden dus wat mij betreft mag iedereen die zichzelf in mijn oproepje kan vinden reageren. Ik hoop snel iets te horen .
Groetjes AdaLeeftijd: 35     Haar kleur: Bruin     Haar type: Halflang     Provincie: NL: Overijssel     Huidskleur: Blank 

Direct een berichtje sturen naar Ada?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact